ЗА WASH&GO

ЕДНОСТАВНО Е ДА СЕ ДОБИЕ ИЗВОНРЕДНО УБАВА И ЗДРАВА КОСА ПОЛНА СО ВОЛУМЕН.САМО СО WASH & GO!

ПОТЕКЛО

ПОТЕКЛО

Од 1987 година, со лансирањето на првиот шампон 2во1, Wash & Go воведува на пазарот квалитетна линија за нега на коса, со која прераснува во најомилен бренд погоден за целото семејство.

СОСТАВ

СОСТАВ

Ексклузивната Volume Plus формула во комбинација со моќта на природните состојки, го прави составот на Wash&Go шампоните совршен за прочистување и третирање на сите типови на коса. По употребата косата е исклучително свежа, лесна и полна со волумен.

СО ЉУБОВ ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА

СО ЉУБОВ ПРОИЗВЕДЕНО ВО ИТАЛИЈА

  • Истражување и развој
  • Пакување
  • Производство