ЛОСИОН

За сите типови на коса
За фарбана коса
За оштетена коса
За сува коса

за вас!

Пронајди го вистинскиот производ за тебе

Дознај повеќе
За оштетена коса
За сува коса

состојка

Избери ја твојата омилена состојка

Дознај повеќе