СО ШЕА ПУТЕР

СО ШЕА ПУТЕР

Size

with Shea Butter

Size

  • 400 ml
  • 750 ml

Детали за производот

100% volume

Детали за производот

Шеа путерот е традиционална состојка позната по своите негувачки и зајакнувачки својства. Оваа формула го спречува кршењето на косата предизвикано од различните рутини на нејзино третирање.